MultiShower Multi Shower

Suositukset

Multishower löytyy monesta hotellista ja laitoksesta sekä Norjassa että muissa maissa.

Hotellit

Radisson Hotels & Resorts on käyttänyt MultiShoweria useamman vuoden ajan. Olemme saaneet hyvät suositukset hotelliketjun kautta: asiakkaat ovat tyytyväisiä suihkumukavuuteen. Olemme myös toimittaneet korkeateknologisia suihkujamme muille hotelliketjuille, esim. Rica, Clarion, Rainbow, Choice ja Scandic.

Risteilyalukset

Olemme toimittaneet tuotteitamme Disney Cruises risteilyaluksille sekä Hurtigrutenin laivoille, jotta nämä voisivat tarjota korkeinta mukavuutta matkustajilleen.

Laitokset

Multishowerista on muutaman vuoden aikana tullut markkinoiden johtava vettä säästävä suihku. Ensimmäisen todisteen tuotteidemme laadusta ja toimivuudesta saimme, kun suuremmat norjalaiset energiayhtiöt sponsoroivat monia asiakkaitaan Multishower-suihkuilla. Monet kunnat ostivat suihkuja myös asukkailleen asennettavaksi.

Viranomaiset

Olemme viime aikoina myös räätälöineet ratkaisuja monien maiden hallituksille, jolloin kulutus, muotoilu ja suorituskyky on tarkkaan huomioitu.

Uutisia

2007-06-06

Multishowerin uusi verkkosivusto julkistetaan!

Lopeta tuhlailu

Tiesitkö, että 60% maailman lämpimästä vedestä käytetään suihkussa. Käsittämätöntä tuhlausta! Haluamme tehdä kaikkemme tämän vähentämiseksi.

Esittelyvideo

Tuhlaamme tänä päivänä liikaa maailman vesivaroja. Suurin tuhlailu tapahtuu suihkuissamme.

Click here for a short introduction movie

Click here for a longer movie on Youtube

(Koneellasi on oltava Flash Player 8, jotta voit katsoa videon. Flash Player 8:n voit asentaa tästä)

 

Copyright © MultiShower 2009