MultiShower Multi Shower

Hyvä ja miellyttävä suihku – teknistä taustatietoa

Suihkun tavoitteena on aina kastella – perusteellisesti ja kunnolla. Käymme usein suihkussa vilvoittelemassa kovan treenin jälkeen. Muulloin käytämme suihkua "hierontana" ja annamme veden sykkiä ja valua yllemme raskaan työpäivän jälkeen. Kaikki nämä miellyttävät suihkuelämykset vaativat suuria määriä vettä, jos käytämme perinteisiä suihkusuuttimia, joiden virtaama on 18 - 25 litraa minuutissa.

Kukaan ei halua tinkiä suihkumukavuudestaan – tätähän arvostamme perinteisissä suihkusuuttimissa, joissa vesi pääsee virtaamaan vapaasti. Makean veden kasvavan kulutuksen myötä oli kuitenkin aika toimia radikaalisti. Yksi askel tähän suuntaan on vähentää merkittävästi vedenvirtausta suihkuissa.

On kuitenkin vaikeaa esitellä suihkumalli, joka sekä käyttää vähemmän vettä että säilyttää mukavuuden. Käyttäjien kielteiset reaktiot koskien ns. 'vähemmän vettä kuluttavia suihkuja’ vahvistavat asian.

Juuri tämän vuoksi myönteisen suihkuelämyksen luominen on monimutkainen prosessi. On otettava huomioon veden määrä, paine, lämpötila, veden virtaus ja tehokas kalkin eliminointi perinteisissä suihkuissa, mainitaksemme joitakin tärkeimmistä tekijöistä. Hyvä ja mukava suihku vaatii näiden tekijöiden ihanteellisen yhdistämisen. Katsotaanpa jokaista komponenttia erikseen.

Lisätietoa

Veden määrä
Paine
Lämpötila
Veden virtaus
Kalkkeutuminen
Konservatiivinen ala
Innovatiivinen suihkukonsepti
Me tutkimme sadetta
Turbiinisiipi
Portaaton säätö
Anti-kalkkitoiminto

Uutisia

2007-06-06

Multishowerin uusi verkkosivusto julkistetaan!

Lopeta tuhlailu

Tiesitkö, että 60% maailman lämpimästä vedestä käytetään suihkussa. Käsittämätöntä tuhlausta! Haluamme tehdä kaikkemme tämän vähentämiseksi.

Esittelyvideo

Tuhlaamme tänä päivänä liikaa maailman vesivaroja. Suurin tuhlailu tapahtuu suihkuissamme.

Click here for a short introduction movie

Click here for a longer movie on Youtube

(Koneellasi on oltava Flash Player 8, jotta voit katsoa videon. Flash Player 8:n voit asentaa tästä)

 

Copyright © MultiShower 2009