MultiShower Multi Shower

Tutkimme sadetta

Kuten jo mainitsimme, miellyttävä suihkuhetki on vahvasti sidoksissa käytettävään vesimäärään. Suuri vedenkulutus ei kuitenkaan takaa tehokasta suihkua. Sen sijaan veden lähtöteholla ja mukavuudella on selvä yhteys. Yksi tärkeä kriteeri Multishowerille oli sen vuoksi saada "maksimaalinen teho vedestä”.

Monet esimerkit osoittavat, että luonto on inspiroinut tutkijoita ja teknisiä innovaattoreita. Näin myös Multishower toimi tutkimalla sadetta.

Me Multishowerilla huomasimme, että kovassa sadekuurossa vesi sataa suurina, voimakkaina pisaroina, suurella nopeudella. Tätä Multishower halusi jäljitellä uudessa suihkusuuttimien konseptissaan. Sadekuuron tavoin Multishower halusi vedelle korkean liike-energian: K = ½ Mv2, eli suuria pisaroita suurella nopeudella. Toisin kuin perinteisissä suihkuissa, Multishower ei halunnut, että veden virtaus olisi yhtenäinen.


Lisätietoa

Veden määrä
Paine
Lämpötila
Veden virtaus
Kalkkeutuminen
Konservatiivinen ala
Innovatiivinen suihkukonsepti
Me tutkimme sadetta
Turbiinisiipi
Portaaton säätö
Anti-kalkkitoiminto

Uutisia

2007-06-06

Multishowerin uusi verkkosivusto julkistetaan!

Lopeta tuhlailu

Tiesitkö, että 60% maailman lämpimästä vedestä käytetään suihkussa. Käsittämätöntä tuhlausta! Haluamme tehdä kaikkemme tämän vähentämiseksi.

Esittelyvideo

Tuhlaamme tänä päivänä liikaa maailman vesivaroja. Suurin tuhlailu tapahtuu suihkuissamme.

Click here for a short introduction movie

Click here for a longer movie on Youtube

(Koneellasi on oltava Flash Player 8, jotta voit katsoa videon. Flash Player 8:n voit asentaa tästä)

 

Copyright © MultiShower 2009